Dr. Gaál Edina

Idén 15 éve foglalkozom kizárólag családjoggal és segítem át Ügyfeleimet életük sokszor legnehezebb szakaszain. Ez hatalmas felelősséggel jár, amely számomra mára igazi hivatássá vált és nehezen tudnám elképzelni magam a jog más területén. Pozitív életszemléletemből és maximalizmusomból is adódik, hogy - sokak szerint fanatikus - átlag feletti munkabírással rendelkezem és viszem előre ügyeimet, folyamatosan képzem magam és komplexen igyekszem átlátni a családjog területét. Számomra fontos, hogy aki hozzám fordul, az tisztában legyen a lehetőségeivel, köztük a várható "legjobb" és "legrosszabb" eredménnyel is és persze azzal is, hogy miket kell megtennünk ahhoz - együtt - hogy a legjobb eredményt érjük el az adott ügyben. Nem célom, hogy bárkit is hitegessek, elmondom őszintén az esélyeket és csak olyan ügyeket vállalok el, melyekben kellő magabiztossággal és rutinnal tudom ellátni az Ügyfeleim képviseletét.

A hétköznapi munkateher mellett a rendszeres sportra is szakítok időt, nagyon fontos számomra az egészségmegőrzés, az egészséges táplálkozás. Számomra a hétvégék szigorúan munkamentesek, ekkor töltődöm fel a családom és a Férjem társaságában. Szenvedélyem az utazás és a kertészkedés.

Jogi diploma: 

  • Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar - 2003

Szakdolgozat:

  • "Gyermekelhelyezés és kapcsolattartás" címmel, jeles eredménnyel készítettem el Gödöllő Város Gyámhivatalánál eltöltött egyetemi gyakorlatom alapján.

Szakmai tapasztalat, továbbképzések:

  • Gödöllő Városi Gyámhivatal - gyámügyi főmunkatárs (2003)
  • ügyvédjelölt - ahol főleg az ügyvédi iroda családjogi ügyeivel foglalkoztam (2004 - 2006)
  • jogi szakvizsga "jeles" eredménnyel - 2007
  • felvételt nyertem a Budapesti Ügyvédi Kamarába és önálló ügyvédi irodát nyitottam, szintén 2007-ben.
  • már gyakorló ügyvédként, 2008-2010 között részt vettem az ELTE "Családjogi Szakjogász" 3 féléves posztgraduális képzésében. 
  • A Jogi Szakvizsga Bizottság tagjaként 2008-2012-ig "polgári jog és családjog" témakörben szakvizsgáztatási tevékenységet végeztem.
  • 2017 februárjától az ELTE Jogi Továbbképző Intézet által új képzésként indított "Gyermekjogi szakjogász" képzésben veszek részt.

Angolul felsőfokon, németül középfokon beszélek, angol nyelven képviseletet is vállalok. 

Rendszeresen szerepelek különböző  sajtótermékekben és televíziós műsorokban. Erről bővebben a "Média" menüpontban talál információt.