Kapcsolat

Tisztelt Ügyfeleink! Az ügyvédnő szabadságára tekintettel június 15-ig csak 10-14 óráig tartunk telefonos ügyeletet az irodában. E-mailben elérhetőek vagyunk. Időpont egyeztetés már csak júliusra lehetséges. Megértésüket köszönjük!

 

Az ügyvédi iroda címe: 1065 Budapest VI. kerület, Bajcsy-Zsilinszky köz 1. IV./1.

Ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban történik, melyet telefonon (06-1-301-0856, vagy 06-20-219-2600), vagy e-mailben ( titkarsag@drgaaledina.hu ) tud egyeztetni.

Időpont egyeztetés telefonon keresztül:

 • Hétfőn 9:30-12 óráig, keddtől csütörtökig 9:30-16 óráig. Ügyfélfogadás előzetes egyeztetés alapján lehetséges, ettől eltérő időpontokban is, a bírósági tárgyalások függvényében. IRODÁNK HÉTFŐNKÉNT DÉLUTÁN ÉS PÉNTEKEN EGÉSZ NAP ZÁRVA TART, kérjük ekkor e-mailben üzenjenek, vagy hagyják meg adataikat az üzenetrögzítőn. Köszönjük!

Az iroda megközelíthetősége

Irodánk Budapest belvárosában, a Bajcsy-Zsilinszky út és az Andrássy út által határolt területen található, az Ó utca és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál, az Arany János utcai (M3) metrómegállóval szemben, a La-Pampa Steak House közvetlen szomszédságában, egy 1939-ben épült bauhaus stílusú  társasházban. Az épület földszintjén működik az Ó utcai Gyógyszertár. Az oldal aljára gördítve a műholdas Google térképet is megtalálja útvonaltervezési lehetőséggel együtt.

  Parkolási lehetőségek

 • A Bajcsy-Zsilinszky út Deák tér felől Nyugati tér felé vezető oldalán, a Zichy Jenő utcában, az Ó utcában, valamint a Lázár utcában és a Bajcsy-Zsilinszky közben. A Bajcsy-Zsilinszky közbe a Révay utcán, a Dalszínház utcán és a Lázár utcán keresztül lehet behajtani.
 • A VI. kerületben SMS parkolásra is lehetőség nyílik minden automatánál. Körzetünk SMS kódja a Bajcsy-Zsilinszky út mentén 0602, a belső kisebb utcákban, így a Bajcsy Zs. közben is 3061. Kérjük erre legyenek figyelemmel a parkolás elindításakor.
  https://www.nemzetimobilfizetes.hu/
 • Az OPERA Parkolóházban (1067 Budapest, Ó utca 8-10., illetőleg Zichy Jenő utca 9.) http://www.ezpark.hu/hu/locations/
 • A Bazilika Mélygarázsban, melynek bejárata a Sas utcából nyílik.
  http://www.bazilikagarazs.hu/

Tömegközlekedéssel

 • M3 (kék) metró vonalán "Arany János utca" megálló
 • M1 - Kisföldalatti vonalán "Bajcsy-Zsilinszky út" megálló
 • 72-es és a 73-as trolibuszok Arany János utcai végállomásai

Egyéb információk:

 • Irodánk Forint alapú letéti számlával rendelkezik. 
 • Irodánkban bankkártyás fizetésre is van lehetőség.